Pelajar lepasan SPM rasai pengalaman kehidupan kampus di UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Seramai 70 orang peserta lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dari golongan B40 teruja apabila dapat merasai pengalaman berharga di kampus menerusi Program Get Ready For Universiti Programme Gear-UP! UMP-MARA yang berlangsung di Kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang.