UMP, HKA kerjasama laksana program Dual Ijazah Kejuruteraan Elektrik - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai kerjasama dengan Hochshcule Karlsruhe (HKA) Jerman bagi menjalankan program Dual-Ijazah Kejuruteraan Elektrik (Elektronik).