Abdul Aziz dilantik pengerusi baharu PPZ-MAIWP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2022)
PETALING JAYA – Pusat Pungutan Zakat, Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP) memaklumkan Tan Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman telah dilantik sebagai pengerusi yang baharu berkuatkuasa 1 Jun lalu sehingga 10 Februari 2024.