UMP diiktiraf penganjur derma darah paling aktif - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 14 Jun 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima anugerah Penganjur Paling Aktif 2021 sempena Sambutan Hari Penderma Darah Sedunia peringkat negeri Pahang baru-baru ini.