2 Projek Inovasi UMP rangkul juara IIC 2021 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 9 Jun 2022 - Dua projek inovasi yang dihasilkan sekumpulan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) iaitu Buku Si Comel atau Buku Imunisasi Baby Digital (Buku Pink) dan Projek AGROTRACK merangkul tempat pertama dan meraih pingat emas dalam Pertandingan Inovasi Antarabangsa (IIC) 2022 yang berlangsung di Kolej Komuniti Temerloh baru-baru ini.