ChM. Dr. Wan Norfazilah hasilkan semburan kalis air yang mesra alam bagi fabrik - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PEKAN, 15 Jun 2022 – Terdapat banyak produk semburan kalis air bagi fabrik, namun kebanyakan pelarut bahan mentah yang digunakan bersifat toksik iaitu membahayakan kesihatan manusia dan persekitaran.