10 staf UMP bakal tunai ibadah haji dirai - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN,1 Jun 2022 - Tidak tergambar kegembiraan pada wajah setiap staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang hadir dalam majlis anjuran Jabatan Pendaftar baru-baru ini apabila mereka dipilih menjejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah haji selepas tertangguh sejak dua tahun lalu.