Gear Up UMP-MARA program persediaan pelajar masuk IPT - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 1 Jun 2022 – Seramai 70 orang peserta lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dari golongan B40 teruja apabila dapat merasai pengalaman berharga dengan kehidupan di kampus menerusi Program Get Ready For Universiti Programme Gear-UP! UMP-MARA yang berlangsung selama tiga hari bermula 29 Mei hingga 1 Jun 2022 yang lalu.