UMP, HKA jalin kerjasama antarabangsa dalam Dual-Ijazah Kejuruteraan Elektrik Elektronik - Mohd Ruzaimi, Mat Rejab (2022)
JERMAN, 31 Mei 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meterai kerjasama dengan Hochshcule Karlsruhe (HKA) Jerman bagi menjalankan program Dual-Ijazah Kejuruteraan Elektrik (Elektronik) UMP-HKA.