MTUN meterai MoU dengan JPKK perkasa TVET negara - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BANGI, 2 Jun 2022 - Dalam usaha memartabatkan pendidikan teknikal negara, satu jalinan dan kerjasama strategik dimeterai antara Jabatan Pengajian Politeknik dan Kolej Komuniti (JPKK) dan Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN) melibatkan empat universiti iaitu Universiti Malaysia Pahang (UMP), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Universiti Tun Hussein Onn (UTHM) serta Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM).