Fokus dan kemahiran membuat keputusan asas kejayaan usahawan - Muhammad Azli, Shukri (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2022)
Dalam situasi sepakan penalti bole sepak, tempoh masa antara bola ditendang hingga masuk ke dalam gol adalah kurang daripada 0.3 saat. Kepantasan bola yang ditendang menyebabkan penjaga gol tidak akan sempat melihat bola yang ditendang ke arahnya.