UMP tuan rumah Kejohanan Golf Universiti Awam Kali Ke-49 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 28 Mei 2022 - Sebuah kenderaan Perodua ATIVA tajaan Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (PERODUA) bagi ‘Hole In One’ menjadi tumpuan pemain di Kejohanan Golf Universiti Awam Kali Ke-49 yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai tuan rumah penganjuran.