Kejohanan Golf erat hubungan kekeluargaan antara UA - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2022)
KUANTAN, 29 Mei 2022 - Seramai 300 orang pemain golf daripada universiti awam (UA) berentap dalam Kejohanan Golf Universiti Awam Ke-49 yang dijalankan selama dua hari bermula 28 dan 29 Mei 2022.