Warga UMP sambut Aidilfitri, rai barisan hadapan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 24 Mei 2022 - Pengorbanan petugas barisan hadapan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bertungkus-lumus tanpa mengira masa untuk mengekang penularan pandemik COVID-19 dalam kalangan warga kampus amat dihargai oleh universiti.