Pelajar UMP teruja raikan sambutan Aidilfitri - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 23 Mei 2022 - Selepas dua tahun tidak menyambut kemeriahan Hari Raya Aidilfitri, pastinya ketibaan bulan Syawal kali ini dinanti dengan rasa teruja dalam kalangan pelajar.