Aidilfitri disambut meriah, UMP rai Saintis dan pelajar - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 21 Mei 2022- Kemeriahan Syawal terus dirai dalam Majlis Hari Raya Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung baru-baru ini bagi meraikan staf, pelajar dan komuniti setempat termasuk anak-anak dari Rumah Anak Yatim Nur Iman dalam majlis yang berlangsung di Dewan Bankuet, UMP Pekan.