UMP, ASSB jalin kerjasama strategik dalam akademik dan pembangunan insan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 19 Mei 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Alliance Steel (M) Sdn. Bhd. (ASSB) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi jalinan kerjasama akademik dan penyelidikan yang dapat dimanfaatkan oleh kedua-dua pihak.