Mahasiswa UMP nekad bawa pulang pingat - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang juga atlet olahraga jalan kaki 20 kilometer, Nurul Ashikin Hussin nekad untuk membawa pulang pingat pada temasya Sukan SEA Hanoi, Vietnam.