Nurul Ashikin idam bawa pulang pingat Sukan Sea - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Membawa pulang sebutir pingat menjadi impian atlet jalan kaki 20 kilometer (km) negara, Nurul Ashikin Hussin apabila bertarung di saingan Sukan Sea Hanoi, Vietnam.