Nurul Ashikin mahasiswa UMP galas cabaran dalam Sukan SEA Hanoi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 16 Mei 2022 - Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Nurul Ashikin Hussin yang merupakan atlet olahraga jalan kaki 20 km berhasrat membawa pulang pingat dalam Temasya Sukan SEA Hanoi Vietnam yang berlangsung mulai 12 hingga 23 Mei 2022 ini.