Lampu mudah alih Sea-Lite guna sumber air laut - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 9 Mei 2022 – Menjadi tradisi masyarakat Melayu di Malaysia, budaya memasang lampu atau pelita apabila Ramadan mula mendekati Syawal.