Mohd Rusllim dilantik TNC (Hal Ehwal Pelajar, Alumni) UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Ketua Pegawai Eksekutif UMP Advanced (UMPA), Profesor Madya Ts Dr Mohd Rusllim Mohamed dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuat kuasa 18 April lalu.