UMP sasar sumbangan RM170,000 untuk iftar mahasiswa - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Sebanyak RM170,000 sumbangan disasarkan bagi penyediaan juadah iftar secara percuma sepanjang bulan Ramadan kepada pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP).