1,400 juadah berbuka puasa setiap hari kepada penuntut UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Sebanyak 1,400 bungkus juadah berbuka puasa disediakan setiap hari untuk penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) sejak 1 Ramadan lalu.