Program Sedekad Jelajah Ramadan rai keluarga nelayan - Media, Baharu (Radio Televisyen Malaysia, 2022)
PEKAN, 17 April - 74 keluarga nelayan diraikan dalam program Sedekad Jelajah Ramadan anjuran Pahangfm di Kampung Nenasi, di sini. Pada majlis tersebut, sumbangan turut diberikan kepada golongan warga emas dan asnaf.