Subjek UMP diiktiraf dunia - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Enam subjek ditawarkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai antara terbaik di dunia berdasarkan penarafan QS World University Rankings (QSWUR) by Subject 2022 yang diumumkan baru-baru ini.