Usahawan empower ECER Raub dekati kehidupan anak asnaf - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Raub: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced Education menganjurkan program tanggungjawab sosial korporat (CSR) di sini, baru-baru ini.