Empower ECER Cameron Highlands tekad lahir usahawan berkualiti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Cameron Highlands: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced mengadakan program empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) bagi menjana pembangunan sosioekonomi di beberapa tempat di negeri Pantai Timur, termasuk Cameron Highlands.