Empower ECER Bera bantu usahawan tingkat daya kreativiti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Bera: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced Education menganjurkan program Pertandingan Kreativiti Produk bersama peserta Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan empower ECER.