UITM ungguli Karnival Sukan Masum 2022 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
Kontijen : Universiti Teknologi Mara (UiTM) muncul juara Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) 2022 buat kali ketiga berturut-turut.