Pakar Pemecut Zarah UniMAP terima AAN ke-14 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuala Lumpur ; Pakar Pemecut Zarah daripada Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) menjadi ahli akademik pertama universiti itu menerima Anugerah Akademik Negara (AAN) ke-14 Khamis lalu.