Kongsi rezeki bersama gelandangan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuala Lumpur: Nasib golongan kurang bernasib baik terus disantuni menerusi Program PEKA2 Journey to Jannah: Sentuha n Kasih Gelandangan anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP), baru-baru ini.