Usahawan empower ECER-MEKAR Lipis ceburi fertigasi pintar pertanian - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Lipis; Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced Education menganjurkan program lawatan ke tapak Projek Fertigasi Sayuran Kampung Keledek, di sini, baru-baru ini.