Juliza berjuang melawan penyakit demi segulung ijazah - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Berdepan dugaan masalah penyakit asma kronik bukan penghalang bagi seorang graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Juliza Ameruddin, 36 untuk terus berjuang dalam tempoh yang panjang demi mengenggankan segulung ijazah.