Mahu balas jasa orang tua dorong graduan catat keputusan cemerlang - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Pertubuhan Berita Nasional Malaysia, 2022)
Lima graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Nurul Md Yunus, Sharifah Fadhilah Syd Mohd Fuzi (repeat ; Syd), Twong Weng Fung, Nur Syuhadah Abu dan Ashviny Murugan yang menerima anugerah dan hadiah kecemerlangan bergambar kenangan sempena Majlis Konvokesyen UMP ke 15 hari ini.