Capai keputusan cemerlang demi balas jasa ibu bapa - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Azamnya untuk belajar bersungguh-sungguh sehingga mendapat pengecualian bayaran balik pinjaman pendidikan agar dapat menjimatkan wang gajinya bagi membantu keluarga, tercapai apabila graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) M Ashviny menerima Anugerah Pelajaran Diraja.