UMP rai 3,556 graduan dalam Majlis Konveksyen ke-15 - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan seramai 3,556 graduan dalam Majlis Konvokesyen UMP kali ke-15 yang dijadualkan berlangsung selama empat hari bermula esok sehingga 20 Mac ini di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan.