3,556 graduan bakal diraikan pada Majlis Konvokesyen UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Seramai 3,556 graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sesi 2020 bakal menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen UMP kali ke-15 di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah di sini bermula Khamis hingga Ahad ini.