Peserta empower ECER Bera tawar khidmat percuma kepada warga emas - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Bera: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced Education mengadakan program tanggungjawab sosial korporat (CSR) melalui Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan empower ECER di Pusat Kebajikan Warga Emas Sang Riang Triang, di sini baru-baru ini.