Mini Karnival KPT Prihatin Keluarga Malaysia - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
Penganjuran program Mini Karnival Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) Prihatin Keluarga Malaysia yang berlangsung di Gelanggang Futsal Kampung Nelayan dan Dewan Terbuka Tenglu Laut, di Mersing baru-baru ini