Usahawan empower ECER Raub santuni warga emas - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Raub: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama UMP Advanced Education mengadakan program tanggungjawab sosial korporat (CSR) di Rumah Sejahtera Perkampungan Ibadah di sini, baru-baru ini.