Ada Ke Bukti Bumi Ini Memang Sfera, Bukan Datar Mufti Kemuka Hujah Dari Ahli Ilmu Falak - Zahirah, Harun (2022)
Sejak beberapa tahun kebelakang ini pernah tular suatu ketika kata-kata yang berbunyi “Earth is flat”.