Dr Yuserrie dilantik Naib Canselor UMP - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Malaysia Pahang (UMP) Prof Datuk Dr Yuserrie Zainuddin dilantik sebagai Naib Canselor UMP kelima berkuat kuasa hari ini.