Yuserrie dilantik Naib Canselor UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (2022)
PEKAN: Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Profesor Datuk Dr. Yuserrie Zainuddin, 60, dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) kelima berkuat kuasa hari ini.