Sukarelawan KILAU UMP sumbang juadah sahur buat warga kota - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUALA Lumpur, 28 April 2022 - Seramai 40 sukarelawan KILAU Universiti Malaysia Pahang (UMP) membabitkan pelajar dan staf telah mengagihkan sebanyak 350 juadah sahur dan makanan dalam Program Singgah Sahur@Kuala Lumpur hari ini.