Ketuk-ketuk Sahur sukarelawan UMP santuni komuniti setempat - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 25 April 2022 – Prihatin terhadap barisan hadapan yang bertugas syif malam dan gelandangan telah mendorong seramai 20 sukarelawan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan program Ketuk-ketuk Sahur@Kuantan, Pahang.