Belaian Kasih Ramadan UMP rai 80 anak yatim dan asnaf - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 21 April 2022 – Seramai 80 orang anak yatim dan asnaf dirai dalam Program Belaian Kasih Ramadan anjuran Perwakilan Mahasiswa Residen Pelajar 2 (PEKA 2) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMP bertempat di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang.