Sesi libat urus UMP bersama pengamal media dan pegawai agensi di Negeri Pahang - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 21 April 2022 - Sesi libat urus Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama media dan agensi di negeri ini memberi peluang untuk berkolaborasi dalam menyampaikan hébahan dan maklumat kepada masyarakat.