UMP-RTM santuni masyarakat Nenasi dalam Jelajah Ramadan Sedekad - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
NENASI PEKAN, 16 April 2022 - Program kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Radio Televisyen Malaysia (RTM) dalam Jelajah Ramadan bersama penduduk di Nenasi Pekan bersempena sambutan 20 tahun UMP dan 76 tahun RTM telah mendekatkan hubungan baik dengan masyarakat setempat.