Singgah Sahur UMP santuni pelajar luar kampus, asnaf dan petugas barisan hadapan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 18 April 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Singgah Sahur membabitkan beberapa agensi kerajaan di sekitar bandar raya ini.